Publicado el Deja un comentario

Beneficis de les plantes interior

Hi ha diverses plantes saludables que es consideren excel·lents per a purificar l’aire interior en eliminar toxines i millorar la qualitat de l’aire. Aquí hi ha algunes opcions populars:

  1. Palma de saló, Chamaedorea elegans: Aquesta planta és eficaç per a eliminar substàncies químiques com el benzè, el formaldehid i el *tricloroetileno.
  2. Llengua de sogra, Sansevieria: A més de ser resistent i fàcil de cuidar, la llengua de tigre és coneguda per la seva capacitat per a eliminar el benzè, el *tricloroetileno, el xilè i el toluè.
  3. *Espatifilo, Spatiphyllum: També conegut com a lliri de la pau, aquesta planta és excel·lent per a filtrar substàncies com l’amoníac, el benzè, el formaldehid i el *tricloroetileno.
  4. Pothos, Epipremnum aureum variegata: Aquesta planta d’interior de fàcil cura és excel·lent per a eliminar compostos orgànics volàtils (COV) com el formaldehid, el benzè i el xilè.
  5. Arbre de cautxú, Ficus elastica: A més de ser una bella planta d’interior, l’arbre de cautxú ajuda a purificar l’aire eliminant substàncies químiques i toxines.
  6. Àloe vera: Aquesta planta és coneguda per les seves propietats medicinals i la seva capacitat per a purificar l’aire eliminant toxines.
  7. Heura anglesa, Hedera helix: L’heura és una planta *trepadora que és eficaç per a purificar l’aire i és bastant resistent. És ideal per a penjar en cistelles o conrear en tests penjants.
  8. Bambú de la sort (*Dracaena *sanderiana): Aquesta planta de baix manteniment es creu que atreu la bona sort. Es pot conrear en aigua o en terra, i és resistent a la sequera.
  9. Gessamí de Madagascar, Stephanotis: Aquesta planta *trepadora produeix flors fragants i és ideal per a afegir una aroma agradable a la teva llar. Requereix una mica més de cura en termes de reg i llum.
  10. Menta, Mentha: A més de ser una planta útil en la cuina, la menta és fàcil de conrear en interiors i allibera una aroma refrescant.

Recorda que mantenir un ambient net en la teva llar o lloc de treball també implica tenir una bona ventilació i evitar l’ús de productes químics tòxics.

Recorda també que totes les plantes necessiten una cura adequada, la qual cosa inclou proporcionar-los la quantitat adequada d’aigua, llum i nutrició per a assegurar la seva salut i vigor.