Publicado el Deja un comentario

Demostració de composició floral, Concurs-Exposició Nacional de Roses de Reus

El Centre de Lectura de Reus organitza cada any el Concurs-Exposició Nacional de Roses, aquest any celebren ja la setantena edició i m’han demanat que hi col·labori amb una demostració de composició floral. Agraeixo moltíssim que el Centre de Lectura hagin pensat en mi per participar en els actes d’aquesta edició.

Cartell 70è Concurs-Exposició Nacional de Roses. Reus, maig 2017
Cartell 70è Concurs-Exposició Nacional de Roses. Reus, maig 2017

En què consistirà la demostració de composició floral

Per a la demostració d’art floral he preparat dues peces. Durant l’activitat explicaré pas a pas com es fan les composicions, compartiré el procés complet, explicaré les tècniques i contestaré les preguntes que els assistents vulguin fer.

Si t’agrada el món de l’art floral et recomano que vinguis, les composicions florals tenen algunes tècniques i segueixen uns procediments de construcció que no sempre són fàcils de deduir. Compartiré amb tu alguns bons truquets perquè els posis en pràctica i trobis recursos tècnics amb els quals puguis expressar tota la teva capacitat creativa.

La demostració és un acte obert a tothom, de lliure accés i gratuït, comptem que tindrà una durada d’una hora i per acabar sortejarem entre els assistents les dues composicions.

Bouquet de roses de jardí
Bouquet de roses de jardí

Tres dies amb diferents actes al voltant del concurs de roses

A la planta baixa del mateix Centre de Lectura trobaràs l’exposició de composicions florals de roses i l’exposició dels cartells de les edicions anteriors. Dins del Teatre Bartrina hi haurà totes les roses que s’han presentat al Concurs-Exposició Nacional de Roses. No et perdis les tres exposicions, hi trobaràs l’apassionant món de les persones que estimen les roses i l’art floral, de gent que viu envoltada de fragàncies, tons, colors, pètals i alguna espina.

Deixo en aquest enllaç el programa del Concurs-Exposició Nacional de Roses, els actes comencen dissabte dia 6, et recomano que tampoc et perdis la demostració d’Ikebanes que farà la Marta Ferré.


Acte: Demostració de composició Floral
Esdeveniment: dins del programa del 70è Concurs-Exposició Nacional de Roses
Dia i hora: diumenge 7 de maig a les 18h
Lloc: Centre de Lectura de Reus, Carrer Major, 15 Reus
Acte obert a tothom i gratuït


 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.