Publicado el Deja un comentario

Fira Agrícola i Industrial i Mostra d’Artesania, Sarral (Tarragona)- 8 de decembre de 2012

Fira Sarral 2012

La Fira multisectorial de Sarral, que, des de fa més de cinc-cents anys, se celebra el 8 de desembre, diada de la Immaculada Concepció, presenta una novetat molt important enguany: la Fira s’allargarà mig dia més, és a dir que l’horari serà de 9 a 6 de la tarda.

Per segon any consecutiu, a més, se celebrarà una Mostra d’Artesania i d’Oficis Singulars pels carrers i diverses entrades de cases de la Vila: un ferrer, un florista (Jukka Heinonen), un boter, un barreter, un impressor, un lutier… són alguns dels artesans que, al llarg del matí i de la tarda, mostraran el seu treball al públic.

La prolongació de la Fira per la tarda lliga amb la possibilitat de dinar un bon plat d’escudella calenta, plat que elaborarà, al llarg del matí i de cara al públic, el conegut cuiner Pep Salsetes. Els Firaires -que prèviament hagin fet la reserva de lloc amb el pagament de 12 euros- rebran tiquets de cortesia, tant per al tradicional esmorzar del firaire (pa tou amb llonganissa a la brasa i vi) com per al plat d’escudella de l’hora de dinar.

La previsió de la distribució de les parades de la Fira és la següent: carrer Verdaguer, estands d’artesania; Passeig del VIII Centenari, esmorzar i dinar del firaire i estands de les entitats de la Vila de Sarral; Plaça de l’Estudi: gastronomia; Carrers Major, Monturiol, Hospital, Sant Joan: gastronomia, joguines, demostració d’oficis singulars i exposició del Centre de la Dona; Carrer dels jueus: artesania de l’alabastre; plaça de l’església: artesans a l’aire lliure; plaça del mercat: automoció; camp de futbol set: passeigs amb cavall; carrer Targa, firaires diversos; Cooperativa Vinícola: jornada de portes obertes, trobada de plaques de cava i contacontes per als petits. En qualsevol cas, cap al 15/20 de novembre es publicarà el programa definitiu, on es recolliran no només els actes del dia 8, sinó també des del dia 2 fins al 16.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.